• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Zeeuwse Leefstijlroute, wandelt u mee?

  31 mei 2022
 • De Zeeuwse Leefstijlroute gaat weer van start!

  Vindt u het leuk om te wandelen? En wilt u dat samen met anderen doen? Dan kunt u ook dit jaar weer meedoen met de Zeeuwse Leefstijlroute! Net als het afgelopen jaar start de Zeeuwse Leefstijlroute in verschillende kernen op Schouwen-Duiveland, namelijk in Oosterland, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Renesse en Zierikzee.

  De Zeeuwse Leefstijlroute is een programma waarbij u onder begeleiding van zorgprofessionals wandelt. Voorafgaand aan het programma stelt u samen met de zorgprofessionals uw persoonlijke doelen op waaraan u gedurende 20 weken werkt. In Oosterland wordt er wekelijks gezamenlijk een korte afstand (± 2km) en een lange afstand (± 5 km) afgelegd, zodat iedereen kan deelnemen op zijn/haar niveau en tempo. Na de gezamenlijke wandeling wordt er ook gezellig samen een bakje koffie of thee gedronken. 

  Wilt u meer informatie of bent u er geïnteresseerd om deel te nemen aan de Zeeuwse Leefstijlroute? Dan vindt u meer informatie op www.zeelandinbeweging.nl. Op de website van Zeeland In Beweging kunt u zich inschrijven voor het programma en de bijbehorende wandelingen.

  Naast deelnemers is de groep opzoek naar wandelbegeleiders. Dus vindt u het leuk om een wandelgroep te begeleiden? Dan kunt u contact opnemen met Jessie Eikenhout via j.eikenhout@smwo.nl of 06-30437428.

  Vaste wandelmomenten dag/tijdstip:   iedere woensdag om 10:00 uur tot 11 uur

  Locatie start wandelingen:                       Fysiotherapie Oosterland