• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Zaterdag Schouwen - Duiveland jeugdtoernooi

Zaterdag 25 augustus aanstaande organiseert FC de Westhoek samen met Regio Voetbal Schouwen-Duiveland het jaarlijks terug kerend jeugdtoernooi. In eerste instantie zou dit toernooi plaatsvinden bij s.v WIK' 57 maar door de staat van de velden bij WIK' 57 is de organistatie genoodzaakt uit te wijken naar van Zuijens sportpark in Burgh - Haamstede.

Naast het spelen van het toernooi doneert iedere deelnemende jeugdspeler 1 euro, welke geheel ten goede komt aan de Stichting Vakantiehuis Thuredriht.

Namens S.V. Duiveland nemen de JO9-1 JO-11-1 en de JO13-1 deel aan het toernooi.

De wedstrijden van onze  JO9  starten om 9:00 uur en zullen rond  12:00 uur ten einde zijn.

De wedstrjden van onze 011 en O13 starten om 12:15 uur en zijn rond 16:00 klaar

We wensen alle deelnemers veel succes en vooral veel plezier