• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Wedstrijdverslag Duiveland VR1

6 nov 2018
  • Afgelopen zaterdag 3 november had Duiveland VR1 hun derde competitiewedstrijd bij de Jonge Spartaan.

Na het beginsignaal van de scheidsrechter zaten de Duivelandse dames er meteen kort op en waren er diverse mooie combinaties te zien waardoor het door Sanne al snel 0 - 2 stond.

Maar helaas werd hierna de concentratie even wat minder en scoorde de Jonge Spartaan 2 keer (2 - 2). In deze fase van de wedstrijd had de Jonge Spartaan ook op voorsprong kunnen komen  maar gelukkig wist Romy een aantal ballen voor de doellijn weg te werken.

Net voor de rust scoorde Femke de 2 - 3 en 2 - 4 en ook na rust wist zij het doel te vinden. Ook toen vielen we helaas weer terug in het oude patroon en werd het weer spannend, de stand was toen namelijk 4- 5.

Door een assist van Femke kon Esther de 4 - 6 maken. Vervolgens maakte Naomi het af met twee mooie goals.

Door een goede inzet van alle dames hebben ze de 4 - 8 overwinning zeker verdiend.