• We mogen weer......met wat restricties

27 jan 2022
  • Het goede nieuws na de persconferentie afgelopen dinsdag was dat er veel weer kan. Er mag weer in competitieverband gevoetbald worden, publiek is welkom en de kantine gaat weer open. Daar zijn we natuurlijk blij mee en we kunnen niet wachten om jullie te begroeten op het Oostersportpark.

Wel gelden er nog wat restricties met name voor de kantine:

• 1,5 meter afstand
    • Kantines moeten uiterlijk om 22.00 uur sluiten
    • Iedereen vanaf 18 jaar dient een coronatoegangsbewijs met identificatiebewijs te laten zien
    • Een vaste zitplaats is verplicht
    • Bij het verplaatsen in de kantine is een mondkapje verplicht

We verzoeken iedereen vriendelijk doch dringend zich aan deze regels te houden. Zo wordt de heropening ook leuk voor onze kantinevrijwilligers en bestuursleden. Wij verzinnen de regels niet maar proberen ze wel zo goed mogelijk na te leven en hebben geen zin om polite-agentje te spelen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Graag tot zaterdag in de kantine, we zijn geopend vanaf 16 u!