• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Vrijwilligers gezocht!

  4 sep 2018
 • Om onze organisatie minder kwetsbaar en stabieler te maken zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Gelukkig heeft S.V. Duiveland al veel leden die ook als vrijwilliger actief zijn voor onze vereniging maar het kan altijd beter! Voor het nieuwe seizoen willen wij graag nog enkele vacatures invullen! Wat zoeken wij precies?

  -          Assistent scheidsrechter S.V. Duiveland 2
  Ons tweede elftal wil graag een vast assistent scheidsrechter aan hun selectie toevoegen. Je maakt onderdeel uit van het team en samen met Koos Kalf begeleiden jullie het team op de zaterdag.

  -          Sportmasseur/verzorger voor de dinsdag en/of donderdagavond (19.30 uur - 21.00 uur)
  Voor de trainingsavond(en) zoeken wij iemand die voor de training de selectiespelers kan helpen met tapen en/of een massage.

  -          Kantinevrijwilligers voor in de ochtend
  Door af en toe een bardienst te draaien in de morgen zou je ons geweldig helpen. Meer barvrijwilligers betekent dat we ook de huidige groep kunnen ontlasten en zo blijft het voor een ieder leuk en gezellig!

  -          Trainers en Leiders jeugd en dames
  Voor S.V. Duiveland Jo11 zoeken wij een vaste leider en voor onze dames een vaste trainer/leider. De focus ligt met name op het trainen van het team en de organisatie rondom het team.

   -          Sponsorcommissie

  Om de contacten met onze sponsoren op een goede wijze te kunnen onderhouden en om daarnaast nieuwe sponsoren aan ons te kunnen binden zoeken wij naar uitbreiding van de sponsorcommissie. Heb je interesse in commercie en vindt je het leuk om met mensen in contact te zijn reageer dan op deze vacature.

  Onze vereniging kenmerkt zich onder meer door een bijzonder betaalbare contributie. Ondanks de afnemende subsidies de komende jaren, willen wij de contributie ook graag betaalbaar houden en het deelnemen aan onze teamsport daarmee dus laagdrempelig. Dat kan alleen als we zoveel mogelijk zelf de werkzaamheden op vrijwillige basis voor de club doen.  

  Daarom hebben wij jullie hulp ook allemaal keihard nodig!

  Dus kan of wil jij, een vriend of vriendin, ouders of grootouders, wellicht buurman of buurvrouw ons helpen om deze vacatures op te vullen of weet jij iemand, die hier interesse in heeft?

  Laat het ons weten en bel met een van de (jeugd)bestuursleden of mail naar info@svduiveland.nl

  S.V. Duiveland, Hoofd en Jeugdbestuur