• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Vrijwilligers gezocht!

Om onze organisatie minder kwetsbaar en stabieler te maken zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Gelukkig heeft S.V. Duiveland al veel leden die ook als vrijwilliger actief zijn voor onze vereniging maar het kan altijd beter! Voor het nieuwe seizoen willen wij graag nog enkele vacatures invullen! Wat zoeken wij precies?

-           Coordinator scheidsrechterzaken

in samewerking met de wedstrijdsecretaris regel je iedere week de clubscheidrechters voor de op het programma staande wedstrijden. Verder ben je het aanspreekpunt voor alle clubscheidsrechters.

-           Teammanager Duiveland 1

Het eerste elftal zoekt nog een teammanager die op wedstrijddagen de zaken die rondom een wedstrijd spelen afhandelt, denk aan het invullen van het mobiel wedstrijdformulier en heeft contact met de staf en begeleiding van de tegenstander van die dag. Ook ben je het  aanspreekpunt voor zowel de complete technische staf, als de gehele spelersselectie

-          Assistent scheidsrechter  Duiveland 2

Ons tweede elftal wil graag een vast assistent scheidsrechter aan hun selectie toevoegen. Je maakt onderdeel uit van het team en samen met Koos Kalf begeleiden jullie het team op de zaterdag.

-          Trainers en Leiders jeugdteams

Voor enkele jeugdteams zoeken wij een nog vaste trainer/leider.De focus ligt met name op het trainen van het team en de organisatie rondom het team.

-          Kantinevrijwilligers

Door af en toe een bardienst te draaien zou je ons geweldig helpen. Meer barvrijwilligers betekent dat we ook de huidige groep kunnen ontlasten en zo blijft het voor een ieder leuk en gezellig!

Dus kan of wil jij ons helpen om deze vacatures op te vullen, of weet jij iemand ie hier interesse in heeft?

Laat het ons weten en bel met een van de (jeugd)bestuursleden of mail naar info@svduiveland.nl

S.V. Duiveland, Hoofd en Jeugdbestuur