• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Voorbeschouwing Duiveland 1 - WHS 1

    18 mei 2018
  • Nog 2 finales! Zo kunnen we het slot van de competitie voor Duiveland 1 het beste omschrijven. Allerlei scenario’s zijn afgelopen weken al de revue gepasseerd maar er is maar 1 scenario wat 100 % zekerheid geeft op een langer verblijf in de 3e klasse en dat is 2 x winnen. Dus zo zal Duiveland ook moeten spelen. Aan de wedstrijd beginnen om hem te winnen. De tegenstander, WHS, vanaf het eerste fluitsignaal niet de indruk geven dat er deze week wat te halen valt. 

    Afgelopen week speelde Duiveland een erg goede wedstrijd tegen de Jonge Spartaan en er werd met maar liefst 2 - 5 gewonnen na een snelle 1 - 0 achterstand. Zowel tactisch als qua inzet klopte het bij de geelzwarten. Hopelijk zien de supporters dat zaterdagmiddag weer. WHS boekte ook een solide overwinning, het werd 3 - 1 op eigen veld tegen Kogelvangers. De uitwedstrijd tegen WHS eindigde in een 1 - 1 gelijkspel. 

    Het kampioenschap is inmiddels beslist en voor wat betreft periodetitels en nacompetitie "naar boven" is de spanning er wel een beetje af. Onderin is het echter nog volop spannend en kunnen er deze week beslissingen vallen, bijvoorbeeld met betrekking tot rechtstreekse degradatie. VVC'68 kan bij verlies rechtstreeks degraderen indien Rillandia een punt weet te pakken. Voor Duiveland zou het echter veel beter zijn als VVC'68 haar laatste kans grijpt en minimaal gelijk speelt tegen ZSC'62. We gaan het allemaal zien en horen en wachten in spanning af. Nogmaals voor Duiveland is er maar 1 goede uitslag en dat is winst en dus 3 punten!