• Voorbeschouwing Duiveland 1 - Kogelvangers 1

28 apr 2018
  • Vandaag een wedstrijd met belangen voor Duiveland 1. Wil het afstand houden tot de plaatsen die leiden tot het spelen van nacompetitie dan zal het vandaag punten moeten pakken. Dat moet dan gebeuren tegen Kogelvangers wat 1 positie boven Duiveland op de ranglijst staat met 1 punt meer dan de thuisploeg. De mogelijkheden zijn er dus maar dan moet het er wel een keer uitkomen.

Agelopen weken werd 3 x op rij verloren, achtereenvolgens van Wieldrecht, De Fendert en van ZSC’62. En ondanks de soms ruime nederlagen leeft bij de Duiveland supporter het gevoel dat de geelzwarten in deze wedstrijden niet de mindere ploeg waren en dat puntverlies dus onnodig was.

Kogelvangers won afgelopen zaterdag ruim van VVC’68.

De uitwedstrijd bij Kogelvangers eindigde in een 0 - 4 overwinning voor Duiveland. Deze uitslag doet vermoeden dat het een makkelijke wedstrijd was voor Duiveland echter dat was niet het geval. Zeker kort voor rust, bij een 0 - 1 stand en de eerste fase na rust leek het of Kogelvangers eerder 1 - 1 zou maken dan dat Duiveland verder zou uitlopen. Duiveland ging zeer efficiënt om met zijn kansen en na de 0 - 2 was de wedstrijd gespeeld.

Balsponsor vandaag, op basis van het afgenomen sponsorpakket, is Regiobank/Administratiekantoor Stuy. Henk bedankt voor de jarenlange trouwe sponsoring!