• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Voorbeschouwing Duiveland 1 - DHV 1

29 mrt 2018
  • Ook deze week speelt Duiveland weer een wedstrijd met belangen. Een blik op de ranglijst zegt wat dat betreft genoeg. Nummer 4 De Fendert heeft op dit moment 23 punten en nummer 10 WHS, met 2 wedstrijden minder, 20 punten. DHV en Duiveland staan daar tussenin, respectievelijk op plek 5 met 22 punten en op plek 9 met 21 punten. De verschillen zijn dus minimaal maar duidelijk is wel dat het voor Duiveland tijd wordt voor een overwinning om te voorkomen dat het aan de staart van de grote middenmoot blijft bungelen.

Afgelopen week speelde Duiveland door een doelpunt in de extra tijd gelijk uit bij VVC’68. DHV verloor thuis van Wieldrecht. De uitwedstrijd bij DHV eindigde in een 1 - 2 overwinning voor Duiveland. In die wedstrijd was het Duiveland wat veel effectiever met de kansen om ging dan de thuisploeg die ondanks de grote hoeveelheid mogelijkheden slechts 1 keer wist te scoren. Wat we van deze wedstrijd geleerd hebben is dat het zaak is voor Duiveland om DHV niet in de wedstrijd te laten komen. Oftewel vanaf het beginsignaal er kort op zitten en de ruimtes klein houden. Krijgt DHV de gelegenheid om te voetballen dan wordt het een lastige middag voor Duiveland.

Twee zaken die niet gaan meewerken aan een leuke wedstrijd zijn de staat van het speelveld en het behoorlijk aantal afwezigen, door blessures, bij Duiveland.

Balsponsor deze week op basis van het afgenomen sponsorpakket is VIC Installatie waarvoor dank.

Vic Installatie monteert en installeert alle merken houtkachels, gashaarden, rookkanalen, sanitair, badkamers en keukens. Uiteraard adviseert Vic Installatie particulieren, aannemers, ingenieursbureaus en architecten op vakkundige, persoonlijke wijze. Het logo van VIC Installatie verbeeldt dat er sprake is van een professioneel bedrijf dat aan de hand van 3 kernkwaliteiten, namelijk Vertrouwd, Veelzijdig, Vakmanschap uitvoering geeft aan zijn werkzaamheden. VIC staat voor Vakman In Comfort, maar is natuurlijk ook een knipoog naar de laatste letters van de achternaam JajceVIC.