• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Vooraankondiging jubileumweekend: De Band!

  28 mei 2021
 • We gaan ervoor: Jubileumweekend S.V. Duiveland 75 76 jaar, op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021. Afgelopen jaar (2020) bestond onze vereniging 75 jaar. Dit jaar had een mooi jaar moeten worden met diverse activiteiten die in het teken zouden staan van het 75-jarig bestaan. Zoals zoveel dit jaar, kon het allemaal niet doorgaan.

  Alles begint er steeds meer op te lijken dat we terug kunnen naar het nieuwe normaal. Daarom zijn we met een groep vrijwilligers al weer langere tijd bezig met de voorbereidingen van een jubileumweekend in september van dit jaar. Vanaf deze week zullen we wekelijks een bericht plaatsen met een vooraankondiging van een activiteit of iets dergelijks wat tijdens het weekend zal plaatsvinden. Daarnaast hopen we uiteraard dat we geen terugslag krijgen en we lekker door kunnen gaan met organiseren.

  Deze week de aankondiging van de band die op zaterdagavond in een grote tent zal optreden. De band is Copy-Cat. Copy-Cat is een coverband die bestaat uit 5 muzikanten. Ze houden ervan om een feestje te bouwen en stilzitten is er niet bij! Voor een sfeerimpressie kun je op youtube een heleboel filmpjes van de band vinden, daarnaast zijn ze ook actief op facebook en instagram. Je zou de band kunnen kennen van de havendagen in Zierikzee, waar ze jaarlijks optreden.

  Als laatste de oproep voor vrijwilligers. Tijdens het weekend zullen we een beroep moeten doen op vele vrijwilligers. Denk aan het begeleiden van activiteiten, bardiensten draaien, etc. Lijkt het je leuk om te helpen, laat het dan weten aan Ilona van der Have. Dan kunnen we samen zoeken naar een leuke invulling.

  We krijgen er steeds meer zin in!

  De jubileumcommissie.