• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Virtuele kroeg weer open zaterdag 4 april om 16 u

  3 apr 2020
 • Na de eerste geslaagde Zoom sessie afgelopen week gaat ook deze zaterdag de virtuele kantine weer open om 16 u. Iedereen kan inloggen via laptop, mobiel of I-pad. We zien en horen jullie graag. Gezellig samen het weekend inluiden met een drankje om toch de sfeer er in te houden in deze moeilijke tijd.

  We sturen een uitnodiging voor een meeting naar iedereen waar we een e-mail adres van hebben. In die mail zit een link en als je daar op klikt kom je in de meeting. Heel simpel. Heb je geen mail ontvangen of heb je advies nodig, stuur dan Andre van Dijke of Luuk van Duijn even een mailtje of een appje.

  Heb je zelf een idee over hoe we de komende weken virtueel invulling kunnen geven aan de zaterdagmiddag of wil je zelf een bijdrage leveren, geef dit dan svp aan bij een bestuurslid. 

  Graag tot zaterdagmiddag 16 u voor een gezellige sessie met ook weer een rondje Rad van Avontuur. En niet te vergeten, we proosten zaterdag op de verjaardag van Kees Zwager!

  Let op: De kantine is niet open, kom daar dus niet naar toe! Het speelt zich allemaal af in de Cloud! Stay safe, stay home!