• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Virtuele kroeg bij SV Duiveland op zaterdag 28 maart!

  27 mrt 2020
 • We missen de gezelligheid de laatste weken waarin alles draait om het Corona virus. Daarom willen we zaterdag 28 maart een virtuele kroeg openen. Iedereen tegelijk voor laptop, I-pad of mobiele telefoon, met een lekker drankje, muziekje op de achtergrond vanuit de kantine en als klap op de vuurpijl een rondje Rad van Avontuur.

  Waarom gaan we dit proberen te organiseren? Omdat SV Duiveland naast sportieve prestaties gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan en we clubbinding belangrijk vinden.

  Hoe gaan we dit doen? Eerst willen we iedereen vragen om de app "Zoom" te installeren (dit kan vanuit de App/Playstore en is gratis). Dan gaan we een uitnodiging voor een meeting sturen naar iedereen waar we een e-mail adres van hebben. In die mail zit een link en als je daar op klikt kom je in de meeting. Heel simpel. Heb je geen mail ontvangen of heb je advies nodig, stuur dan Andre van Dijke even een mailtje of een appje.

  Hoe laat gaat de virtuele kroeg open: De eerste sessie om 16 u en de tweede sessie is om 17 u.

  David heeft nog wat prijzen staan dus we gaan ook proberen om een rondje Rad van Avontuur te draaien. Geld innen we via een tikkie.

  Het is een probeersel maar wij hebben er zin en gaan proberen er iets leuks van te maken!

  Let op!! De kantine is niet open, kom daar dus niet naar toe! Het speelt zich allemaal af in de Cloud!