• Welkom bij S.V. Duiveland!

  • Virtuele kantine wederom geopend zaterdag 18 april om 16 u (met Rad van Avontuur en quiz)

    17 apr 2020
  • Ook zaterdag 18 april gaat de virtuele kantine open om 16 u. We doen weer 2 sessies, eerste sessie met rondje Rad van Avontuur en de tweede sessie, bij voldoende deelname, met een quiz.

    Graag zo veel mogelijk delen in appgroepen van elftallen etc. Er kunnen nog veel meer mensen inloggen. Mail met toegangsgegevens voor Zoomsessie ontvangt u morgen. Geen mail ontvangen en toch graag deelnemen? Neem even contact op met Luuk van Duijn of Andre van Dijke. Iedereen kan de mail (de link naar de sessies) doorsturen naar eventuele belangstellenden.

    Afgelopen week heeft Omroep Zeeland in het programma Trots op Zeeland aandacht geschonken aan onze Virtuele Kantine, leuk om terug te kijken: https://www.omroepzeeland.nl/tv/programma/370219784/Trots-op-Zeeland/aflevering/370220806 (vanaf 5 min 40)

    Zoals we al hebben aangegeven hopen we volgende week wat meer duidelijkheid te hebben over eventuele activititeiten die we dit seizoen nog willen organiseren, denk aan jeugdweekend en afsluitend toernooi. We zijn natuurlijk afhankelijk van de richtlijnen van de overheid en de adviezen van het RIVM en conformeren ons volledig aan de geldende regels en voorschriften. Onzeker dus maar we houden jullie op de hoogte.