• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Virtuele kantine gaat weer open, deze keer met thuisbezorging van hapje en drankje!

  3 nov 2020
 • Nu het er voorlopig niet naar uitziet dat we elkaar "in het echt" gaan zien in de kantine gaat a.s. zaterdag de virtuele kantine weer open via Zoom.

  Om er een echt einde van de week borrelmoment van te maken bieden we deze keer de gelegenheid om een bier- of wijnpakketje thuis te laten bezorgen. We hebben 2 pakketjes hiervoor samengesteld. Een bierpakketje bestaande uit 3 overheerlijke speciaalbieren en bijbehorende chips/noten en een wijnpakketje bestaande uit een lekkere fles wijn, naar keuze rood of wit, in combinatie met worst en kaas.

  Beide pakketten zijn verkrijgbaar voor slechts 10 euro. Te bestellen t/m donderdag bij Hans v.d. Have, via app 06-28918859 of via mail hansvanderhave@hetnet.nl Belangrijk om te vermelden: aantal bier- en/of wijnpakketjes (bij wijn aangeven rood of wit) en het bezorgadres. Bezorgmoment zal zijn tussen 15.45 - 16.30 u. Bezorging is mogelijk van Bru tot Zierikzee.

  Zoomsessie start om 16.30 u tot 18.00 u. Afhankelijk van de belangstelling zal er ook weer aan het Rad van Avontuur gedraaid worden. Hopelijk tot zaterdag en we zien jullie bestelling graag tegemoet.

  Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door COOP Bolle, trouwe sponsor en het adres voor al uw boodschappen.