• Vanavond dinsdag 12 april Duiveland 1 - De Fendert 1

12 apr 2022
  • Vanavond dinsdag 12 april wordt op het Oostersportpark de inhaalwedstrijd Duiveland 1 tegen de Fendert 1 gespeeld. We hopen natuurlijk op veel Duiveland supporters want ons 1e kan uw steun goed gebruiken. Door de nederlaag van afgelopen zaterdag in en tegen Klundert staat Duiveland 1 nu voorlaatste en wil het niet terecht komen in de nacompetitie dan zullen er de komende wedstrijden punten gehaald moeten worden.

Te beginnen vanavond tegen de Fendert waar uit nipt van verloren werd en dan zaterdag a.s. tegen de nummer laatst NOAD'67. We weten dat het kan maar het moet er ook uit komen op het goede moment. Laten we met zijn allen, spelers, staf, bestuur, supporters er vol voor gaan om dit seizoen op een goede manier af te maken.

Tot vanavond!