• Van Klinken Montage balsponsor Duiveland 1 - Krabbendijke 1

28 mei 2022
  • Duiveland 1 kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie. Het is nog wel de vraag op welke positie ze eindigt, 12e of 13e. Laat nu precies de laatste thuiswedstrijd een rechtstreeks duel zijn met de nummer 12 van de competitie Krabbendijke.

Voor deze wedstrijd is Van Klinken Montage de balsponsor. Van Klinken Montage houdt zich bezig met het leveren, monteren, onderhouden en repareren van bedrijfs- en garagedeuren. Voor meer informatie, neem eens een kijkje op de website: https://www.vanklinkenmontage.nl/

We willen Dylan (speler van het eerste elftal) en zijn vader bedanken voor deze vorm van sponsoring!

Ook balsponsor worden? Het is mogelijk dat we voor de nacompetitie nog een thuiswedstrijd loten. Dit is afhankelijk van de eindstand, een 12e positie geeft recht op een thuiswedstrijd. Eventueel interesse? Houd de stand in de gaten en neem even contact op met de sponsorcommissie.

Nog even eerdere balsponsoren dit seizoen:

Gebr. Beije: Duiveland 1 - Tholense Boys 1

Tandartspraktijk Mondiaal: Duiveland 1 - Zwaluwe 1