• van den Ouden Makelaardij sponsort S.V. Duiveland jeugd

22 mrt 2018
  • Al een aantal jaar sponsort Van den Ouden Makelaardij de jeugd van SV Duiveland. Afgelopen jaar profiteerden bijvoorbeeld veel jeugdspelers van de sponsoring door Van den Ouden Makelaardij omdat het dankzij deze sponsoring mogelijk was om voor een beperkt bedrag een mooi trainingspak aan te schaffen.

Ook dit seizoen staat er weer iets moois op stapel. Van den Ouden Makelaardij & Zeeuws Landgoed willen graag iets goeds doen voor de maatschappij en geven dit vorm door het steunen van diverse lokale (goede) doelen waaronder dus SV Duiveland.

Van den Ouden Makelaardij & Zeeuws Landgoed zijn al sinds jaar en dag enorm sociaal betrokken en helpen ons graag om onze vereniging in stand te houden.

Wij willen Van den Ouden Makelaardij bij deze hartelijk danken voor de steun aan onze vereniging.