• Uitstel jubileumactiviteiten S.V. Duiveland

12 jun 2020
  • Zoals bijna iedereen heeft ook S.V. Duiveland last van de huidige situatie rondom Covid-19. We missen niet alleen onze sportieve activiteiten, maar ook de gezelligheid en de contacten die we hebben in de kantine en op of rondom de velden of in de gymzaal. Daarnaast hebben we natuurlijk geen baromzet en hebben we wel vaste lasten die doorlopen. Gelukkig hebben we een financieel gezonde vereniging met vele trouwe sponsoren waardoor we dit tot nu toe kunnen opvangen. We hopen natuurlijk met zijn allen dat we vanaf september weer 'normaal' aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen, al moeten we er rekening mee houden dat dit mogelijk in aangepaste vorm zal zijn.

Dit jaar, 2020, is ons Jubileumjaar. Er stonden vele activiteiten gepland waarvan een deel al is afgelast. Dit is erg jammer omdat we van ons 75-jarig bestaan één groot feest hadden willen maken. Naast wat kleinere activiteiten is ons jeugdweekend dat gepland stond op 5 en 6 juni het eerste grote evenement dat niet door is gegaan. Eerder hebben we onze sponsoravond al moeten uitstellen. Gelukkig is de plaatjesactie in samenwerking met COOP Bolle wel meer dan geslaagd. De volgende grote activiteit zou ons feestweekend 11-12 september 2020 worden. We hebben helaas moeten besluiten in overleg met het bestuur en de jubileumcommissie dat we ook dit evenement af moeten lassen.

We verplaatsen het feestweekend naar volgend jaar, de nieuwe datum wordt 10-11 september 2021. Ook voor het jeugdweekend en de sponsoravond hebben we nieuwe data, respectievelijk 4-5 juni en 16 april. Natuurlijk alles onder voorbehoud van de dan heersende maatregelen.

Enige tijd geleden hadden we nog goede hoop met name het feestweekend door te kunnen laten gaan, aangezien er vanaf 1 september weer evenementen mogelijk zijn. Toch hebben we nu om meerdere redenen besloten om dit niet door te laten gaan. Deze redenen zijn o.a.: onzekerheid blijft tot 1 september over het wel of niet doorgaan van het weekend en dat het lastig is om zaken goed te organiseren in deze tijd, waarbij we geen direct contact hebben. Belangrijkste is dat we een spetterend weekend willen en geen half werk, liever een goed feest dan een half feest. Mocht er in september meer mogelijk zijn dan nu, dan kijken we of we een leuke seizoenopening kunnen organiseren op 12 september waarbij we er wel een feestje van maken met onze eigen leden.

Hoe vervelend en jammer we het ook vinden om dit besluit te moeten nemen, des te meer hopen we op ieders begrip voor deze beslissing.

Met vriendelijke groet, Het bestuur en jubileumcommissie S.V. Duiveland

Jubileum sponsoren: EJK Kozijnen, COOP Bolle, Jan P Boogert Sierbestrating, Autobedrijf Oosterland, De Kreij, Verhuurbedrijf de Vlieger, SRL Accountants & Belastingadviseurs, van Duijn Agribusiness, Muralt, Gebr. van Duijn, Tegel- en Afbouwtechniek Bolle, www.haardhout.eu