• Twee ex internationals bij wedstrijd FC de Rebellen op 17 september

31 aug 2022
  • Op 17 september gaan we er een feestje van maken bij SV Duiveland. Onderdeel van deze dag is een wedstrijd van jubileum sponsoren tegen FC de Rebellen. We wisten al dat Dick Jol deze wedstrijd gaat fluiten en Sjaak Polak als coach zal fungeren maar bevestigd zijn nu de namen van Andwele Slory en Romano Denneboom. Slory vooral bekend uit zijn tijd bij Feyenoord en Denneboom heeft zijn beste periode bij FC Twente gespeeld. Beiden zijn ook international geweest.

Kom vooral kijken op 17 september, aanvang 17.30, toegang gratis. Verder zijn er meer leuke dingen te doen en te zien op deze dag dus we zien jullie graag op het Oostersportpark om bijvoorbeeld oude bekenden tegen te komen en gezellig bij te praten.