• Thuis (oefen) wedstrijd Duiveland 1

4 feb 2022
  • A.s. zaterdag is er eindelijk weer een thuiswedstrijd voor Duiveland 1 waarbij publiek van harte welkom is. Na de Covid break en de mindere resultaten in de afgelopen oefenwedstrijden is het zaak voor Duiveland om het goede gevoel terug te krijgen voor de competitie herstart volgende week uit bij WHS. Dat zal niet direct makkelijk worden gezien de tegenstander Bevelanders die het onder leiding van trainer Ralph Zegers goed doen in de 3e klasse A.

Zaak is, om maar eens een cliche te gebruiken, alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en dat iedereen er vol voor gaat. Niet zeuren maar keihard werken met zijn allen. Achter de schermen wordt er heel veel werk verzet om de vereniging goed te laten draaien, nu en in de toekomst. Graag zien we dezelfde beleving, passie en inzet terug op het veld.

Er zijn nog wel wat restricties voor bezoekers van het Oostersportpark en dan met name voor in de kantine:

• 1,5 meter afstand
    • Iedereen vanaf 18 jaar dient een coronatoegangsbewijs met identificatiebewijs te laten zien
    • Een vaste zitplaats is verplicht
    • Bij het verplaatsen in de kantine is een mondkapje verplicht

We verzoeken iedereen vriendelijk doch dringend zich aan deze regels te houden. Zo blijft het ook leuk voor onze kantinevrijwilligers en bestuursleden. Wij verzinnen de regels niet maar proberen ze wel zo goed mogelijk na te leven en hebben geen zin om polite-agentje te spelen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Graag tot zaterdag langs het veld of in de kantine!