• Thijs Rentier volgend seizoen terug bij Duiveland!

14 jun 2018
  • Thijs Rentier keert na één jaar vv Goes weer terug bij Duiveland.
    De 24 jarige verdediger koos vorig seizoen voor een overgang om zich persoonlijk verder te ontwikkelen op een hoger niveau en zich te meten met kwalitatief betere spelers.

Nog voor de start van de competitie sloeg het noodlot echter toe, Thijs brak tijdens een training zijn kuitbeen. Na een revalidatie van meer dan een half jaar maakte hij hierdoor pas eind maart 2018 zijn officiële debuut voor Goes 1.

Precies op tijd om nog mooie wedstrijden mee te maken, denk aan de bekerwinst en de promotie naar de 3e divisie.

I.v.m. zijn huidige werkgever en opstart van zijn eigen bedrijf, kan hij komend seizoen niet geheel voldoen aan de gewenste trainingsintensiviteit bij vv Goes. Daarom heeft hij besloten om terug te keren bij Duiveland.

Thijs welkom terug bij de club, we wensen je veel plezier en sportief succes toe.

Daarnaast willen we ook onze waardering uitspreken voor alle spelers die besloten hebben om bij Duiveland te blijven. Op naar een mooi seizoen 18-19 onder leiding van een enthousiaste Rohan de Geus.

Bestuur en Technische Commissie