• SV Duiveland zoekt trainer 2e selectie

7 mei 2020
  • S.V. Duiveland is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een selectietrainer voor het 2e elftal (reserve 2e klasse).

S.V. Duiveland is een echte dorpsclub. Vanuit de jeugdafdeling van de vereniging stroomt het team van de onder 19 door naar de senioren. Een groot deel van deze groep gaat nu deel uit maken van de tweede selectie.

De selectie zal komend jaar dan ook voornamelijk bestaan uit spelers tot 23 jaar aangevuld met enkele ervaren spelers die ook al jaren vaste kracht zijn binnen deze selectie. Naast de reguliere competitie nemen wij ook deel aan een doordeweekse onder 23 competitie met verenigingen in de omgeving.

De selectietrainer die wij zoeken beschikt over de volgende competenties:

• Beschikt over ervaring of is in bezit van het UEFA-C diploma.
    • Is communicatief en sociaal vaardig en weet een hecht team te maken.
    • Werkt graag met een jonge enthousiaste spelersgroep met potentie.
    • Doet veel met de bal zowel bij conditionele als wedstrijd gerichte trainingen.
    • Balans tussen plezier en prestatie met aandacht voor het verder (door)ontwikkelen van de spelers.
    • Echte teamplayer en zorgt met de andere selectietrainers voor een gezond en uitdagend prestatie- en leerklimaat.
    • Is representatief en draagt normen en waarden van de vereniging uit.

Wat kan S.V. Duiveland bieden:

• Een enthousiaste talentvolle groep (Totale selectie ca. 22 spelers)
    • Goede trainingsfaciliteiten en materialen
    • Staf met teammanager/assistent scheidsrechter en verzorging.
    • Passende marktconforme vergoeding

Mocht je interesse en/of vragen hebben dan kun je contact opnemen met één van de TC leden Jan Stouten (06-27047197 of jan.stouten@hetnet.nl) of Raymond Noomen (06-20638825 of thenoomens@zeelandnet.nl).