• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Staat van de velden.

Door de droogte van afgelopen maanden kon en mag er nog steeds niet op de velden worden getraind. Regelmatig trainen er teams op Ouwerkerk en wordt het kleine trainingsveldje en zelfs de ijsbaan gebruikt door andere teams om toch wat trainingen in de benen te hebben voor de eerste bekerwedstrijden van aankomende zaterdag.

Het ziet er dan toch naar uit dat we aanstaande zaterdag 1 september toch mogen en kunnen starten met de bekerwedstrijden op ons sportpark, en dus ook met trainingen op het trainingsveld.
    Door de toplaagrenovatie op het hoofdveld is het moeilijk te zeggen wanneer dit veld weer gebruikt kan worden, feit is wel dat dit zeker nog enkele maanden op zich zal laten wachten. Betekent dat we de komende periode dus maar 1 speelveld hebben en we zodoende alle wedstrijden op veld 2 zullen moeten spelen. Voor de thuiswedstrijden van Duiveland 1 zal er een omheining worden geplaatst d.m.v dranghekken omdat dit verplicht is bij wedstrijden van het standaardteam.

Om ook te gaan trainen op veld 2, acht het bestuur dan ook niet verstandig en zal er dus alleen op het trainingsveld mogen worden getraind. De senioren en wellicht ook enkele jeugdteams zullen waarschijnlijk  de komende periode ook nog op Ouwerkerk gaan trainen om ook het trainingsveld niet teveel te belasten en te voorkomen dat dit over een aantal weken ook alweer slecht bespeelbaar wordt.

Helaas kunnen we aan de omstandigheden weinig veranderen en zullen we met zijn allen verstandig om moeten gaan met de velden  en vragen we dan ook ieder zijn medewerking!

Bedankt alvast!