• Sponsoravond met John van Zweden op 27 maart a.s.

10 mrt 2020
  • Vrijdag 27 maart a.s. wordt er een sponsoravond georganiseerd bij SV Duiveland. Al onze sponsoren zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Een mail met daarin de uitnodiging is verstuurd, bent u wel sponsor maar onverhoopt geen uitnodiging ontvangen? Check svp uw spam en/of stuur even een mailtje naar sponsoring@svduiveland.nl

Onder het genot van een hapje en een drankje zal er een gevarieerd programma aangeboden worden. Hoogtepunt van de avond zal een lezing/optreden zijn van de bekende Haagse behangkoning John van Zweden. John heeft een prachtig verhaal van ongeveer drie kwartier gevolgd door een Haags vragenkwartiertje. Al veel leden van businessclubs, sponsoren en vrijwilligers hingen aan zijn lippen. Zaken als, wat doet een behangkoning in de Premier League, hoe is het om als fanatieke voetbalsupporter op te klimmen tot mede-eigenaar van een topclub en wat heeft een Haagse volksjongen te zoeken in Swansea, komen zeker aan bod.

We hopen u dan ook graag te spreken op 27 maart a.s., laat ons even weten of u aanwezig bent via sponsoring@svduiveland.nl