• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Seizoensafsluiting: Bedrijven/sponsor/onderling/straten/buurt toernooi bij SV Duiveland op 15 juni

  28 mei 2019
 • Inschrijven is nog mogelijk tot 1 juni! Inschrijven kan natuurlijk als bedrijf, maar ook als buurt, straat of gewoon een vriendengroep.

  Inmiddels hebben zich al 8 teams gemeld (JP Boogert - WS Service, Verhoek - Otte, Autobedrijf Oosterland, Snippenberg Transport, Gebr. van Duijn, Gebr. Beije, JVA - M vd Werf, IJtama).

  De wedstrijden tijdens het toernooi worden gespeeld op een half veld, 7 tegen 7. Na afloop van het toernooi zal de traditionele BBQ aangestoken worden. Ook hier kunt u aan deelnemen, inschrijven voor de BBQ kan zowel per team als individueel. Natuurlijk is het na de BBQ nog niet afgelopen maar zal er gezorgd worden voor een gezellig muziekje om het seizoen op een mooie manier af te sluiten. Aan de deelname van het toernooi zijn geen kosten verbonden. Voor de BBQ dient wel betaald te worden (circa 12 € p.p.).

  Wilt u deelnemen aan ons bedrijven/sponsor/buurt/straat/onderling toernooi dan kunt u zich inschrijven via sponsoring@svduiveland.nl of via hansvanderhave@hetnet.nl

  Vermeld hierbij ook het aantal personen dat aan de BBQ wil deelnemen. We verzoeken de teams zelf voor kleding te zorgen (graag uniforme shirts indien mogelijk).

  Graag zien wij uw inschrijving uiterlijk 1 juni tegemoet. Na deze datum ontvangt u z.s.m. een programma met tijden etc.