• Opening van het seizoen met derby's

17 sep 2021
  • Na de geslaagde seizoensopening afgelopen week van de jeugd (SJO BDC) trappen we deze zaterdag het seizoen echt af voor de senioren. Natuurlijk zijn er al wat wedstrijden gespeeld maar deze zaterdag kunnen we, nu de vakanties etc. er voor de meeste mensen wel opzit, beschouwen als de echte opening van het seizoen. En het belooft gelijk een mooie te worden met als sportieve hoofdmoot de derby Duiveland 1 tegen SKNWK 1 voor de beker. Duiveland moet winnen om een kans te maken om door te gaan, SKNWK is bij winst al verzekerd van een plaats in de volgende ronde.

Ook Duiveland 2 komt in actie, het speelt uit bij Bru eveneens een derby tegen het 2e voor de beker. Omdat de wedstrijd van Duiveland 2 al om 12.45 u begint, Duiveland 3 helaas is afgelast en we zeker ook SKNWK supporters verwachten rekenen we op een gezellige drukke middag.

Om de feestvreugde te verhogen zal er naast het normale kantine assortiment gezorgd worden voor extra lekkere broodjes hamburger van de bakplaat die na de wedstrijd vanaf een uurtje of 5 te verkrijgen zijn.

We hopen op een lange en gezellige middag, tot zaterdag!