• Save the dates!

24 feb 2022
  • Nu morgen zo goed als alle Covid maatregelen verdwijnen is het weer tijd voor volop activiteiten bij Duiveland.

A.s. zaterdag trappen we af met een heuse derby voor Duiveland 1 thuis tegen ZSC'62 om 14.30 u. Helaas is ons team niet compleet maar mede gezien het belang van deze wedstrijd kunnen de spelers die er wel zijn uw steun meer dan goed gebruiken en na afloop maken we het hoe dan ook gezellig in de kantine.

Dan een datum om in de agenda te zetten voor alle vrijwilligers van Duiveland: 18 maart a.s.. Velen van jullie zijn ons trouw gebleven ook in deze lastige tijden en daarvoor willen we jullie bedanken door een vrijwilligersavond te organiseren. Niet alleen iedereen die al jaren zich inzet maar ook nieuwe vrijwillligers zijn welkom, dit kan een mooie start voor jullie zijn. Heb je interesse om vrijwilliger te worden in welke hoedanigheid dan ook, van barvrijwilliger tot scheidsrechter, van materiaalman tot jeugdtrainer, laat het weten aan een bestuurslid.

Een andere datum is er voor de Club van 50: 13 mei (op de eerder vermelde datum van 1 april is er al een jeugdactiviteit gepland). Deze gezellige club die op een leuke manier onze club ondersteunt heeft de altijd sfeervolle avondjes de afgelopen jaren moeten missen door de pandemie. Ook dit willen we graag goedmaken door samen na te denken over bestedingsdoelen onder het genot van een hapje en een drankje.

Nadere informatie/uitnodiging voor de Vrijwilligersavond en de Club van 50 volgen maar zet de data alvast in uw agenda!