• Save the date: Zaterdag 11 juni afsluiting seizoen bij S.V. Duiveland

20 mei 2022
  • Wanneer weten we, dat er ge-BBQ-ed  wordt en dat er muziek zal zijn ook, verder staat de invulling nog niet vast. Maar zet hem in de agenda:

11 juni afsluiting seizoen met BBQ, muziek en veel gezelligheid

De invulling van de dag hangt af van het al dan niet spelen van nacompetitie door het 1e. Moet het eerste voetballen dan gaan we die natuurlijk eerst massaal steunen.

Mocht het eerste niet voetballen dan regelen we een soort mini onderling/bedrijven toernooi waar iedereen aan mee kan en mag doen (16+).

Opgeven voor de BBQ kan vanaf heden bij 1 van de leden van de activiteitencommissie (Billy, Marcel, Leander, Stefan, Esther, Ilona). De senioren teams krijgen nog een oproep via de groepsapp van het team. Natuurlijk zijn ook sponsoren, vrijwilligers, supporters etc. van harte welkom. Vanaf zaterdag 21 mei ligt er tevens een lijst achter de bar voor opgave.

Als er meer duidelijk is over de invulling zal dat z.s.m. gecommuniceerd worden.

Weer een apart en bijzonder seizoen maar laten we het traditioneel gezellig afsluiten!