• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Samenwerking dames Bruse Boys - Duiveland

6 sep 2019
  • Met ingang van dit seizoen zijn de dames van Bruse Boys en Duiveland gezamenlijk een nieuwe sportieve en ambitieuze weg ingeslagen!

Nadat aan het einde van vorige seizoen bleek dat het lastig ging worden om een zelfstandig damesteam te vormen bij SV Duiveland zijn er gesprekken gevoerd met Bruse Boys om te kijken wat de mogelijkheden waren voor een samenwerking. Op hetzelfde moment was Bruse Boys al druk bezig om het nieuwe seizoen inhoud te geven voor de dames. En niet zomaar inhoud maar echt een kwaliteitsimpuls waarbij we moeten denken aan een trainster en ondersteuning van mensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het damesvoetbal. Wij denken dat beide vereningingen hiermee een belangrijke stap zetten in de verdere ontwikkeling van het damesvoetbal op het eiland.

Voor het damesteam zijn we nog op zoek naar een elftalleid(st)er, het zou mooi zijn om iemand uit de gelederen van SV Duiveland te vinden zodat op deze manier benadrukt wordt dat het een gezamenlijk initiatief is.

Voor morgen, zaterdag 7 september, staat er een bekerwedstrijd voor de dames op het programma die gespeeld zal worden op het Oostersportpark te Oosterland. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen de dames samen ontbijten in de kantine van SV Duiveland. We wensen de dames veel succes en plezier. We nodigen iedereen uit om de dames aan te komen moedigen, aanvang wedstrijd 12.30 u.