• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • S.V. Duiveland overwintert in Benalmádena.

  Het jaarlijkse trainingskamp voor S.V. Duiveland 1 en 2 gaat deze keer naar Benalmádena. Deze badplaats is een gemeente in de Spaanse provincie Málaga in de regio Andalusië. Benalmádena grenst aan Torremolinos en Fuengirola. 

  Van vrijdag 17 januari tot en met maandag 20 januari zullen circa 35 man bestaande uit de technische staf en meeste spelers van Duiveland 1 en 2 aangevuld met meerdere supporters hun intrek nemen in Hotel Balmoral. Dit hotel in Benalmádena is gelegen op slechts 50 meter van het strand en op steenworp afstand van de jachthaven Puerto Marino.

  De doelstelling is in de eerste plaats om gezellig samen te zijn en het groepsgevoel verder te versterken. We hopen hierbij uiteraard op mooie weersomstandigheden. Naast de gebruikelijke gezelligheid zullen wij dit combineren met de nodige inspanning en ook trainen op een nabijgelegen voetbalveld en op het strand. 

  Wij zijn blij te kunnen melden dat het wederom gelukt is om een buitenlands trainingskamp te organiseren. Vanuit het bestuur en de technische commissie wensen wij iedereen die mee gaat alvast een prettig en sportief trainingskamp toe!

  Technische Commissie S.V. Duiveland.