• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • S.V. Duiveland jeugd teamindeling 2018-2019

  15 jun 2018
 • Het seizoen 2017-2018 zit er inmiddels op. Althans voor de spelende teams van de vereniging dan. Buiten het voetballen om zijn diverse vrijwilligers nog bezig met allerlei taken. Zo is bijvoorbeeld de Jeudgcommissie al enkele maanden bezig om de indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen samen te stellen.

  Dit is ieder jaar weer puzzelen waarbij er veel wordt nagedacht en besproken. Uiteindelijk is er naar mening van de Jeugdcommissie een goede indeling uitgekomen. De indeling is te bekijken door op de volgende link te klikken:

  S.V. Duiveland Jeugd Teamindeling 2018-2019

  Uiteraard kan het zo zijn dat u nog vragen en/of opmerkingen heeft over de nieuwe indeling. U kunt daarvoor contact opnemen met leden van de Jeugdcommissie of het bestuur.

  Verder zijn we nog druk zoekende naar trainers/leiders voor diverse jeugdteams. Dit kan bijvoorbeeld ook voor alleen de zaterdagen zijn. Dus denk je het lijkt me leuk maar daar heb ik misschien te weinig tijd voor, meldt je dan toch gewoon aan want er zijn diverse mogelijkheden! Aanmelden kan bij het bestuur of de Jeugdcommissie.

  De Jeugdcommissie