• Welkom bij S.V.Duiveland!

• S.V. DUIVELAND IS OP ZOEK NAAR JOU!

S.V. Duiveland  is een vereniging met gezonde ambities. Om die ambities waar te maken willen we onze spelersgroep uitbreiden. We zijn op zoek naar jeugdspelers van alle leeftijden. Van de kleinsten (onder 7) tot en met onze oudste jeugd (onder 19) zoeken wij nog enthousiaste jongens en meiden. Ben je ouder dan 19 jaar, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze seniorenteams, zowel bij de dames als bij de heren!

Denk je nu dit is wat voor mij, ik wil aansluiten bij deze sportieve en gezellige club die gesteund wordt door enthousiaste trainers. Niet twijfelen, kom zelf eens kijken of uitproberen! Je mag enkele weken meedoen met de trainingen waarna je kan beslissen of je lid wil worden.

Iedereen is welkom!

Meer informatie over hoe in te schrijven bij S.V. Duiveland vind je op onze website: www.svduiveland.nl, of neem contact op met een van de bestuursleden.