• Welkom bij S.V.Duiveland!

• S.V.Duiveland doet mee aan de Grote Clubactie 2019!

30 aug 2019
  • Dit jaar doet S.V.Duiveland mee aan de Grote Clubactie. Samen met alle clubleden zetten we de schouders eronder en verkopen we loten. Aan familie, vrienden, buren of willekeurige voorbijgangers; het maakt niet uit. Zij maken kans op leuke prijzen, en de club verdient een aardig bedrag. Van de opbrengst gaat namelijk 80% direct naar de clubkas van onze vereniging!

Het doel van dit jaar is het jublieumweekend aankomende zomer. Dan bestaat S.V.Duiveland namelijk 75 jaar!

Binnenkort krijgen we de loten binnen en 14 september start de verkoop. Voor die tijd zullen alle leden, jong en oud, informatie krijgen over hoe ze loten kunnen verkopen. Het verkopen kan niet alleen via fysieke boekjes, maar ook heel handig online!

Heb je vragen over de Grote Clubactie schiet dan Luuk of Hidde van Duijn aan.

Laten we met zijn allen een mooi bedrag verzamelen!