• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Rohan de Geus nieuwe hoofdtrainer S.V. Duiveland

1 feb 2018
  • Rohan de Geus wordt met ingang van het komend seizoen de hoofdtrainer van S.V. Duiveland.

De 32 jarige inwoner van Goes volgt daarmee de vertrekkende Anne Smit op.
    Rohan voetbalde zelf voor clubs als vv Puttershoek, LMO, SC Emma, OSV Oud Beijerland, Robur en Luctor/Heinkenszand.

Rohan is zijn trainers carrière begonnen bij verschillende jeugdteams van vv Puttershoek, SC Reeland, OSV Oud Beijerland, SKNWK en 5 jaar JVOZ i.s.m. de gebroeders de Nooijer en Dolf Roks.

Als hoofdtrainer was hij actief bij CVV/Mercurius, Lewedorpse Boys en dit seizoen voor het vierde achtereenvolgende jaar bij Apollo’69.

De technische commissie heeft voor Rohan gekozen omdat hij de ambitie uitspreekt om met een groep te willen werken die beter wil worden en waarin de jeugd zich kan ontwikkelen aan de hand van de ervaren spelers die Duiveland heeft. Duiveland is een club waar prestatie en gezelligheid goed samengaan, een mooie uitdaging om zowel de club als mezelf verder te ontwikkelen aldus Rohan.

De technische commissie en het bestuur wensen Rohan veel sportief succes toe.

Technische commissie S.V. Duiveland

Bestuur S.V. Duiveland