• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Rob Wijnstekers stopt met voetballen.

  15 jul 2018
 • Rob Wijnstekers stopt met voetballen.

  Na de laatste competitie wedstrijd op dinsdag 12 juni uit bij ZSC’62 3 heeft Rob Wijnstekers aan de groep en leiding laten weten dat hij stopt als actief voetballer. Na 58 jaar voetbal vind hij het wel genoeg geweest en gaat hij van andere dingen genieten.

  Zijn eerste kennismaking met voetbal was al op 5 jarige leeftijd bij VVGZ in Zwijndrecht. Daar bleek dat hij talent had en werd hij gescout door Sparta. Na hier een jaar in de B’s te hebben gespeeld besloot zijn familie om te verhuizen naar Dreischor. Rob werd lid bij S.V. Dreischor en speelde hier voor 1 seizoen in de senioren. Het jaar erop maakte hij de overstap naar v.v. Zierikzee alwaar Rob zich als snelle linksbuiten ontpopte tot een belangrijke speler in de glorie jaren van v.v. Zierikzee.

  Op zijn 28e maakt hij voor 1 seizoen de overstap naar S.V. DFS, waarna hij op zijn 29e besluit om voor S.V. Duiveland te gaan voetballen. Dit bleek wel zijn cluppie te zijn, want er volgden nog 34 seizoenen als actieve voetballer van het 1e tot het 4e elftal. Veel voetballers binnen de club hebben wel met Rob Wijnstekers in het veld gestaan.

  Ook in zijn laatste wedstrijd tegen een verjongd ZSC’62 3, was de drive om te winnen bij Rob nog steeds aanwezig. Zwoegend op het middenveld en strooiend met passjes, werd er met 1-3 gewonnen. Een mooie afsluiting van een schitterende carrière als voetballer met veel hoogte maar ook diepte punten. In de kleedkamer kreeg Rob nog een ingelijst shirt met zijn favoriete nummer 10 en de handtekening van de spelers van het 4e elftal, dit ontroerde hem zichtbaar en hij bedankte iedereen met tranen in zijn ogen voor de sportieve maar ook gezellige jaren bij S.V. Duiveland.

  Rob ook namens iedereen van de club bedankt voor de mooie jaren en we hopen je zeker nog te zien langs de lijn of als voetballer bij het 40+ team.