• Welkom bij S.V.Duiveland!

• De Feijter terug naar HVV'24

20 maart, 2019 | HULST - Zondag-derdeklasser HVV’24 heeft vast twee spelers voor volgend seizoen aangetrokken. De voetballers Tim de Feijter (al eerder actief in Hulst) en Ibrahim Eryürük komen over van FC Axel. Sinan Coban heeft al aangegeven te blijven. Joshua Geertsen vertrekt juist bij HVV’24. Hij gaat naar YB Beveren.

• Klaas van Hecke stapt over van Goes naar Kloetinge

20 maart, 2019 | GOES - Na vier seizoenen neemt Klaas van Hecke (20) afscheid van Goes. De verdediger stapt over naar buurman Kloetinge. ,,Doordat ik minder speelminuten krijg, voelt het niet goed om bij te tekenen”, stelt de rechtsback. ,,Ik zoek een nieuwe uitdaging.”

• Tom Boere baalt van kaakbreuk en operatie

20 maart, 2019 | ENSCHEDE - Om de pijn te onderdrukken slikt Tom Boere vier keer per dag paracetamol, plus een dosering Ibuprofen. De spits van FC Twente liep vrijdagavond in het thuisduel met FC Volendam een breuk in zijn kaak op en moet voorlopig vanaf de zijlijn toekijken. Vrijdag wacht hem ook nog een operatie, waarbij een plaatje in zijn kaak zal worden geplaatst. ,,Anders groeit alles waarschijnlijk weer scheef aan’’, zegt Boere.

• Zeelandia Middelburg viert jubileum met een traan

20 maart, 2019 | Een aantal maanden na buurman MZVC heeft ook Zeelandia Middelburg de grens van 500 wedstrijden in zijn bestaan bereikt. Net als bij MZVC ging die jubileumwedstrijd ook bij Zeelandia Middelburg gepaard met een nederlaag. Zondag werd het 3-1 bij Madese Boys. Een aantal feiten op een rij.

• Adri Franke gooit balletje op voor FC Walcheren

20 maart, 2019 | VLISSINGEN - Alleen als de Zeeuwse clubs samenwerken, is het vrouwenvoetbal in de provincie levensvatbaar en toekomstbestendig. Dat is de stellige overtuiging van Adri Franke, die al meer dan een half leven werkzaam is in deze tak. Donderdag brengt hij clubs samen om zijn plannen in de week te leggen.