• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Van de Kerkhove naar NAC, keeper De Mol ingelijfd door Feyenoord

29 maart, 2020 | VLISSINGEN - Opnieuw maken verschillende talentvolle voetballers na dit seizoen de overstap van JVOZ naar de jeugdopleiding van een profclub. Nadat eerder al bekend was geworden dat Siebe Schieman en Jedemy Laveist de overstap naar Sparta Rotterdam zullen maken, hebben twee anders spelers nu ook zekerheid. Pepe van de Kerkhove verruilt JVOZ voor de jeugdopleiding van NAC Breda, doelman Stenn de Mol gaat naar Feyenoord.

• Van Iersel is volgende aanwinst voor Luctor Heinkenszand

29 maart, 2020 | HEINKENSZAND - Kevin van Iersel speelt volgend seizoen in het shirt van Luctor Heinkenszand. De 23-jarige spits maakt de overstap van Nieuwdorp, dat net als Luctor Heinkenszand dit seizoen uitkomt in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Van Iersel woont in Ovezande en speelde eerder voor DwO’15.

• Uit de krant van 19 augustus 2017: Hubert van den Hemel moest het leven zelf ontdekken

27 maart, 2020 | Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: het bewogen leven van voetbaltrainer Hubert van den Hemel. ,,Mijn opa was mijn alles. Een gouden vent.”

• Smaakmaker De Bruine mist de gesprekken met zijn vader

27 maart, 2020 | KAMPERLAND - Op zijn vijftiende debuteerde Sam de Bruine in het eerste elftal van Bevelanders. Sinds vorig seizoen heeft de nu 17-jarige aanvallende middenvelder een basisplaats. Zijn trainer, Renato Dijkstra, is enthousiast over zijn smaakmaker. ,,Voor hem gaan clubs in de rij staan.’’

• Kris van Meele staat bij Hontenisse tussen twee kampen in

27 maart, 2020 | KLOOSTERZANDE - Echt rustig was het dit seizoen nooit in Kloosterzande, als gevolg van een grote verjongingskuur bij Hontenisse. Dat trainer Ad Roovers na deze competitie - samen met assistent Cees de Pooter - moet wijken, viel ook niet bij iedereen in goede aarde. De bijna 28-jarige centrumspits Kris van Meele bekijkt het allemaal een beetje vanaf de zijkant.