• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Clinge-spits Thomas Leegwater, van 0 tot 202

21 november, 2018 | Met een hattrick tegen SAB passeerde Thomas Leegwater zondag als 24ste speler sinds 1992 de grens van 200 doelpunten in de (na)competitie in het Zeeuwse amateurvoetbal. De aanvaller van Clinge zag zijn productie beloond met een klinkende 5-0-overwinning op de Bredase tegenstander. Een mooi moment op Leegwaters cijfers uit te diepen.

• FC Axel is zijn keeper kwijt door gescheurde buikspier

21 november, 2018 | AXEL - Stijn van Drongelen komt voor de winterstop niet meer in actie voor FC Axel. De doelman raakte afgelopen zaterdag al vroeg in de thuiswedstrijd tegen Bruse Boys geblesseerd.

• Simon de Bruine geeft het goede voorbeeld

21 november, 2018 | Simon de Bruine (foto) zorgde zaterdag voor het slotakkoord bij Duiveland. De doelman mocht in de slotfase, bij een 7-1-voorsprong, een strafschop nemen tegen Waarde. Hij faalde niet en werd daarmee dit seizoen de eerste scorende keeper in het Zeeuwse voetbal. Sterker nog, hij was de eerste in het kalenderjaar 2018.

• Joep Zoeteweij in poleposition in clubheld-verkiezing

21 november, 2018 | VLISSINGEN - Joep Zoeteweij is met zevenmijlslaarzen naar de eerste plaats gegaan in de verkiezing Clubhelden van de amateursport. De vrijwilliger van voetbalvereniging Kloetinge leidt met 680 stemmen. Dat is het hoogste aantal in Zeeland en het derde totaal van Nederland.

• MZC’11 gaat verder met Edwin Kriens

21 november, 2018 | ZIERIKZEE - Edwin Kriens maakt het voetbalseizoen af als trainer van MZC’11. Hij vervangt Arie van der Zouwen die maandag de wacht was aangezegd in Zierikzee. Kriens fungeerde tot dat moment als assistent.