• PZC

• Goes-verdediger kan naar FC Volendam; hij sprak al met voorzitter Jan Smit

6 december, 2022 | Gaat Wout den Engelsman het profvoetbal in? Het zou zomaar kunnen. De jonge verdediger van vierdedivisionist Goes liep met succes stage bij FC Volendam. ,,Ze willen me het liefste in de winterstop al hebben.”

• Rick Jonker (Apollo’69) heeft nu al vaker gescoord dan in de afgelopen vier seizoenen samen

5 december, 2022 | Rick Jonker heeft dit seizoen vóór de winterstop al vaker gescoord dan in de voorgaande vier seizoenen samen. De aanvaller van Apollo’69 scoorde zaterdag vier keer in de 9-0-overwinning bij Hansweertse Boys en bracht zijn totaal in daarmee in de vierde klasse op achttien doelpunten.

• WHS-De Meeuwen nu op 14 december

5 december, 2022 | De inhaalwedstrijd tussen WHS en De Meeuwen heeft een nieuwe datum gekregen. De ontmoeting in de tweede klasse G van het zaterdagvoetbal wordt nu woensdag 14 december gespeeld. De aanvang is 20.00 uur.

• Jesse de Waal blijft trainer bij Steen

5 december, 2022 | Jesse de Waal zal ook in het seizoen 2023-2024 hoofdtrainer zijn bij voetbalvereniging Steen. Hij is nu aan zijn eerste jaar bezig bij de zondag-derdeklasser uit Sint-Jansteen.