• PZC

• Steve Schalkwijk is fitter dan ooit

14 augustus, 2022 | AMSTERDAM - De kampioen van de voorbereiding gaf er zaterdag in de eerste officiële wedstrijd een nieuwe klap op. Hoek rekende in de eerste voorronde van het KNVB-bekertoernooi af met JOS Watergraafsmeer: 1-3.

• Julius Bliek met Rupel Boom FC in volgende bekerronde België

14 augustus, 2022 | Julius Bliek heeft met zijn nieuwe club Rupel Boom FC de volgende ronde van de beker van België bereikt. Er werd zaterdag met 4-0 gewonnen bij Diegem Sport.

• Hoek bereikt volgende ronde KNVB-beker, 3-1-winst bij JOS Watergraafsmeer

13 augustus, 2022 | AMSTERDAM - Hoek heeft de tweede voorronde van het KNVB-bekertoernooi bereikt. De Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist versloeg zaterdagmiddag in het snikhete Amsterdam JOS Watergraafsmeer, dat in de zondag derde divisie uitkomt: 1-3.

• Erwin Franse steelt de show in oefenduel Goes-SVOD'22

13 augustus, 2022 | GOES - Hoewel Goes niet het beste spel liet zien, had het zaterdagochtend weinig moeite met SVOD’22. Erwin Franse scoorde vier keer in de met 6-1 gewonnen wedstrijd. Kanttekening: de vierdedivisionist speelde al drie oefenduels, terwijl het voor de Walcherse eersteklasser pas de eerste was.