• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Rabobank Clubkas Campagne

29 mrt 2018
  • Er kan nu gestemd worden!

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven!

Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oosterschelde stelt € 120.000,- beschikbaar! S.V. Duiveland doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen: Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Oosterschelde vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 120.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als S.V. Duiveland ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden: Het is voor S.V. Duiveland belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn, als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan S.V. Duiveland tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oosterschelde.
    Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/oosterschelde.

Alvast bedankt voor jouw steun!