• Rabo ClubSupport van start: Steun S.V. Duiveland!

6 okt 2020
  • Deze week is de Rabobank ClubSupport campagne weer van start gegaan. Door middel van dit initiatief steunt de Rabobank veel clubs en het mooie is jij beslist mee!

Ons bestedingsdoel dit jaar is het aanpassen van de accommodatie aan de Corona regels. We gaan er vanuit dat we op 24 oktober weer supporters kunnen ontvangen en om onze supporters een (verplichte) zitplek te kunnen bieden is uitbreiding nodig en daarvoor kunnen we extra financiele steun goed gebruiken. Gebruik dus als lid van de Rabobank de mogelijkheid om te stemmen en natuurlijk rekenen we dan op support voor S.V. Duiveland.

Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiƫle ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Alvast bedankt voor jullie stemmen!

Meer informatie en link naar site om te stemmen: