• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Pubquiz S.V. Duiveland op 19 maart!

  11 mrt 2021
 • Ondanks dat we de goede kant opgaan in deze Corona pandemie zitten we nog steeds vast aan de avondklok. Dus geen gelegenheid om elkaar gezellig op te zoeken want je moet om 21 u al weer thuis zijn. En die onderlinge contacten missen we heel erg.

  Om toch samen een gezellige avond te hebben organiseert S.V. Duiveland op 19 maart een PUBQUIZ.

  Hoe gaan we dat doen? We hebben een aantal vragen verdeeld over verschillende rondes die onze quizmaster via Zoom aan jullie zal stellen. Het is de bedoeling om direct na afloop van iedere ronde de antwoorden te mailen aan het quizteam (verdere uitleg tijdens de avond zelf). We hopen en rekenen er op dat iedereen eerlijk en sportief speelt en Google laat voor wat het is. Om te voorkomen dat toch degene wint die het snelste kan Googlen bouwen we een extra element in.

  Natuurlijk hebben we leuke prijzen voor de winnaars.

  Schrijf je zo snel mogelijk in. Inschrijven kan via app of mail bij Marcel Verschoor, Luuk van Duijn of Hans v.d. Have. Bij inschrijven via app wel het mailadres vermelden waar de Zoom uitnodiging naar toe moet. Meedoen kan natuurlijk met het hele gezin, als stel, duo of solo, zolang het maar binnen de Corona-regels valt.

  Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 18 maart 18:00.

  De zoomsessie start op 19 maart om 19.30, de quiz begint om 20.00 u.

  Wij hebben er zin in! Hopelijk jullie ook, tot vrijdag 19 maart!