• Publiek niet welkom op het Oostersportpark

26 nov 2021
  • Helaas is het niet toegestaan om publiek toe te laten bij sportwedstrijden, zowel langs de lijn als in de kantine is publiek niet welkom. Omdat de berichtgeving niet altijd helder en eenduidig is proberen we hier te verduidelijken wat de regels (op het Oostersportpark) zijn.

• Publiek is niet welkom. Er geldt een uitzondering voor personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Ter verduidelijking een voorbeeld, de spelbegeleider van de JO-9 is niet aan te merken als functioneel noodzakelijke vrijwilliger bij een seniorenwedstrijd. Rij-ouders zijn alleen toegestaan bij uitwedstrijden en dan tot het minimum beperkt.
    • Kantine is alleen open voor bovengenoemde personen (functioneel noodzakelijke)
    • Spelers mogen een drankje halen (met spelers wordt bedoeld degene die op de accommodatie hebben gespeeld en bijvoorbeeld niet spelers die een uitwedstrijd hebben gespeeld). Om alle spelers van de laatste thuiswedstrijd en de functioneel noodzakelijke vrijwilligers de kans te geven een drankje te doen is de kantine geopend tot 18 u (deze week)
    • In de kantine en op het terras is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
    • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine en op het terras.
    • Vanaf a.s. zondag worden de regels aangepast, nader bericht volgt.

Aan bovenstaande bericht heeft de KNVB het volgende toegevoegd. Wij verzoeken spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. En wij adviseren besturen daarop toe te zien. Zo dragen wij als voetbalverenigingen bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Op doordeweekse avonden zal de kantine gesloten blijven i.v.m. sluitingstijd.

We rekenen op uw medewerking.