• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Programmawijzigingen zaterdag 6 oktober 2018.

Ook voor aanstaande zaterdag zijn er weer een aantal wijzigingen in het wedstrijdschema.

De wedstrijd Duiveland JO11-1 - NVS JO11-1 is op verzoek van NVS uitgesteld, de wedstrijd wordt waarschijnlijk aankomende donderdagavond 11 oktober ingehaald.

Ook de wedstrijd Duiveland VR1 - Heerjansdam VR1, die bij Heerjansdam gespeeld zou worden wordt uitgesteld, wanneer deze wedstrijd wordt ingehaald is nog niet bekend.

Let ons nog 3 wedstrijden op het "Oostersportpark" met om 15:00 uur de aftrap van de wedstrijd Duiveland 1 - VVC'68 1.
    VVC' 68 vierde afgelopen weekend nog hun 50-jarig bestaan waardoor ze nog maar op een wedstrijd in de competitie staan, hun  eerste competitiewedstrijd op 22 september jl. ging met 1-0 verloren bij WIK'57.

Tot zaterdag!