• Programma zaterdag 22 augustus 2020.

21 aug 2020
  • Zaterdag 22 augustus 2020 staan de eerste twee oefenwedstrijden op het¨Oostersportpark¨op het programma, zowel Duiveland 1 als Duiveland 2 spelen een thuiswedstrijd tegen respectiefelijk GPC 1 en GPC 2 uit Vlissingen.

Is het voor Duiveland 1 inmiddels de vierde oefenwedstrijd, dinsdag jl werd er ruim verloren van RCS 1 (7-0) ,voor Duiveland 2 is het de eerste oefenwedstrijd die deze voorbereiding wordt gespeeld nadat er eerder een werd afgelast. De staat van de velden is nog niet optimaal,maar de regen van de afgelopen week heeft deze zeker goed gedaan, daarom zullen beide wedstrijden op veld 2 worden gespeeld om veld 1 nog extra tijd te geven om te herstellen voor de start van de bekercompetities

Nog een week en dan starten voor vele teams weer de bekerwedstrijden en wordt het vanzelf drukker op ons sportpark, we willen toeschouwers maar ook spelers/trainers/begeleiders en scheidsrechters  van onze eigen teams maar ook van onze bezoekende teams zich te houden aan de coronamaatregelen van het RIVM ; zoals de 1,5 mtr afstand, blijf thuis als je klachten hebt enz!

Later meer aandacht voor de coronaprotocollen.

Programma zaterdag 22 augustus:

Duiveland 2 - GPC 2      12:30 uur       scheidsrechter: Frans Westerink

Duiveland 1 - GPC 2      14:30 uur       scheidsrechter: Arie Willebroordse

Duiveland 07 ,Duiveland 010 en Duiveland 012 spelen het RVSD toernooi te Bruinisse.

Het toernooi begint om 9.00u. Rond 14.30u. vindt de afsluiting plaats.