• Programma wijzigingen voor zaterdag 21 april 2018. UPDATE

20 apr 2018
  • Door de vele afgelastingen de afgelopen maanden is er de komende weken een bijna compleet wedstrijdprogramma ingelast door de KNVB. Mede door de aankomende vakantieperiode zijn er inmiddels al diverse wedstrijden verplaatst, zo zijn ook voor morgen enkele wijzigingen in het programma.

Op het programma voor morgen staat de wedstrijd: Duiveland VR1 - Waarde VR1, helaas heeft Waarde voor morgen afgzegd en wordt er in onderling overleg een andere datum ingepland, zodra deze datum bekend is zal deze direct in het programma op de website veranderen.

Ook de wedstrijd Duiveland JO8-1G - Zeelandia Middelburg JO8-1 gaat morgen niet door, Zeelandia Middelburg heeft geen spelers genoeg, ook voor deze wedstrijd wordt onderling een andere datum afgesproken.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een wedstrijd eerder wordt gespeeld dan gepland.
    Zo staat morgen de wedstrijd VVC'68 JO19-2 - Duiveland JO19-1 op het programma, deze wedstrijd, die eerst op 5 mei a.s. stond ingepland, is op verzoek van VVC'68 naar morgen verplaatst, zodat morgen ook onze JO19 gewoon moet spelen.