• Welkom bij S.V.Duiveland!

• Programma,zaterdag 17 augustus 2019.

Vandaag staan er twee oefenwedstrijden op het programma.Nadat Duiveland 1 afgelopen dinsdag hun eerste oefenwedstrijd speelde,
    speelt Duiveland 2 vandaag zijn eerste oefenwedstrijd.

Op sportpark "de Bent" in Tholen speelt de selectie van trainer Koos Kalf hun eerste oefenwedstrijd tegen Tholense Boys 2 de aanvang is 12:30 uur.  Duiveland 2 is vandaag nog niet geheel compleet en zal aangevuld worden met enkele spelers van Duiveland 019 die vanaf de eerste training op zaterdag 3 augustus hebben mee getraind.

Duiveland 1 speelt na het gelijke spel van dinsdag tegen Kloetinge 2 ( 1-1) hun tweede oefenwedstrijd.
    Zij spelen op het "Oostersportpark"  tegen Tholense Boys 1. Een tegenstander die ook getroffen gaat worden in de competitie,omdat Tholense Boys afgelopen seizoen degradeerde uit de 2e klasse in de nacompetitie.
    Beide trainers vonden het geen probleem om toch deze oefenwedstrijd te spelen, zodoende een leuke tegenstander om tegen te spelen, maar waar Duiveland het over het algemeen toch vrij lastig mee heeft.

Aanvang van de wedstrijd op het "Oostersportpark" is 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rinus Struik.

Tot vanmiddag!