• Prachtige clubhanddoek te koop!

25 jun 2020
  • Beste leden en supporters,

Het zijn momenteel bijzondere tijden. De coronacrisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoen is abrupt beëindigd maar gelukkig zijn trainingen weer hervat. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden, denk bijvoorbeeld aan het maandenlang geen inkomsten hebben in de kantine. Daarom is er een actie opgezet waarbij jullie de kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie:

Met een clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen op 12 juli.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga vanaf NU naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/sv-duiveland/

1. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
    2. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
    3. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
    4. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Besteld? Dan zijn we straks lekker herkenbaar voor elkaar op het strand!