• Plaatjesactie COOP Bolle groot succes (en loopt nog door)

16 apr 2020
  • De jubileum plaatjesactie zoals deze georganiseerd wordt in het kader van het 75-jarig bestaan van SV Duiveland in samenwerking met COOP Bolle is nu al een groot succes te noemen. In deze lastige tijd lijkt het wel of iedereen zich gestort heeft op het verzamelen van de voetbalplaatjes en het is mooi om te zien hoeveel ruilacties er op touw worden gezet via app groepen en Facebook berichten.

De actie loopt nog door tot het weekend van 9 mei zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het album vol te sparen. En een mooi album is het geworden. Niet alleen met de plaatjes van alle spelers, gymleden en vrijwilligers maar ook het album zelf is de moeite waard om te bekijken. De luchtfoto's op de voorzijde gemaakt met een drone door Jos Otte bijvoorbeeld en ook de historische foto's zoals aangeleverd door Piet Roks zijn prachtig om te zien.

Helaas is de jubileum plaatjesactie na de geslaagde gala-opening van het jaar en de gezellige vrijwilligersavond op dit moment de enige jubileum activiteit die loopt. De voorbereidingen voor de andere activiteiten gaan wel door maar de onzekerheid is groot of bijvoorbeeld het jeugdweekend en het bedrijven/onderling toernooi in juni doorgang kunnen vinden. De sponsoravond is al eerder afgeblazen en opnieuw vastgesteld op 13 november. Na de persconferentie volgende week van onze MP Mark Rutte zullen we de knoop doorhakken of er voor de zomerstop nog activiteiten zullen plaatsvinden. We hebben in ieder geval goede hoop dat het jubileum weekend van 11-12 september wel door kan gaan.

Om toch nog het clubgevoel te behouden organiseren we iedere week een virtuele kantine met rondjes Rad van Avontuur en bijvoorbeeld deze week ook een quiz. Praat gezellig virtueel mee op zaterdag vanaf 16 u!