• Penalty Bokaal S.V.Duiveland.

16 mei 2018
  • Afgelopen maandagavond, 14 mei 2018, is er bij Duiveland een penaltybokaal gehouden bij de JO9, de JO11 en de JO13.

De winnaar uit elke categorie mag onze vereniging gaan vertegenwoordigen op woensdagavond 30 mei in Brouwershaven waar dan de finale van de Penaltybokaal Schouwen-Duiveland wordt gehouden.Op die avond gaan alle winnaars van de diverse verenigingen beslissen wie de beste penalty nemer van Schouwen-Duiveland is.

Bij de JO9 deden 8 spelers mee.Na elk 5 penalty’s bleven er 2 spelers over die een spannende finale tegemoet gingen.Uiteindelijk trok Gio le Comte aan het lange eind.

Bij de JO11 deden 9 spelers mee.Ook hier werden 5 penalty’s genomen echter er kwam geen finale omdat hier Evi Stouten veruit de penalty’s het beste nam.Ze schoot maar liefst alle 5 de penalty’s raak.Een terechte winnaar.

Bij de JO13 deden 13 spelers mee.

Ook hier 5 penalty’s en wat ook hier op viel dat de meisjes zeer bedreven zijn in het nemen van penalty’s.Hier gingen 4 spelers naar de finale ronde met elk 4 penalty’s.Britt en Micha vielen na de 1e ronde helaas al snel af.Maar de neefjes Yarick en Jonathan maakte er een zeer spannende reeks van die na vele penalty’s door Jonathan gewonnen werd.

We feliciteren Gio, Evi en Jonathan en wensen hun veel succes op woensdag 30 mei.

De jeugdcommissie.|