• Oud voorzitter Joop van der Laan overleden

12 mrt 2022
  • Na een lange strijd die hij niet kon winnen is gisteren, vrijdag 11 maart, oud voorzitter Joop van der Laan overleden.

Joop is ooit begonnen als enthousiaste jeugdleider bij Duiveland om jaren later voorzitter te worden. Belangrijk wapenfeit gedurende zijn voorzitterschap is het schrijven van het eerste beleidsplan voor de club. Twee sporen die in dat plan beschreven staan, fusie/samenwerking en belangrijke sociale factor zijn op het dorp, zijn symbolisch genoeg op dit moment actueler dan ooit.

Na zijn afscheid als voorzitter bleef Joop op de achtergrond betrokken bij de club en wisten we hem vaak te strikken als presentator van bijvoorbeeld sponsoravonden. Een rol die hem op het lijf geschreven was. Daarbij kwam al zijn ervaring als sportverslaggever en zijn connecties in de sportwereld goed van pas.

Joop heeft ook nog een andere belangrijke rol gespeeld in het leven van veel Duiveland spelers, namelijk die van trouwambtenaar.

We wensen Nathalie, Pim, Bertin, Pieter, Rosa en alle verdere familie en vrienden veel sterkte in de komende tijd.

Namens het bestuur van S.V. Duiveland,

Hans v.d. Have, voorzitter