• Welkom bij S.V. Duiveland!

 • Nog één ‘lastige’ wedstrijd voor Duiveland

  22 mrt 2019
 • Duiveland heeft zaterdag op papier nog één lastige wedstrijd op weg naar het kampioenschap in de vierde klasse B.

  Vrederust, de nummer drie van de ranglijst, komt naar het Oostersportpark. Al te veel ontzag of angst hoeft de ploeg van trainer Rohan de Geus niet te hebben: in de eerste wedstrijd na de winterstop werd het ‘uit’ 1-6. De thuiswedstrijd moet worden geklaard zonder Robbert de Bruine (vakantie), Jelmer Stouten, Melvin Dooge, Matthias Wesdorp (blessures) en Albert Verhoek (privé-omstandigheden). SKNWK treft in Halsteren de nummer vier, VVC’68. Mark Bleije (geschorst), Remco Veenboer, Remon de Jonge (blessures), Robbert Padmos (afwezig) zijn er niet. Steven Padmos is een twijfelgeval. Dit geldt ook voor WIK’57-speler Nick den Boer voor de thuiswedstrijd tegen Waarde. Zijn broer Frank is geblesseerd en Bart van de Velde speelt niet vanwege een tegen Stavenisse gebroken jukbeen. FC De Westhoek treedt SPS tegemoet zonder Jelle Boogerd (geblesseerd) en Wilco Jochem (werk).
  ZSC’62-coach John Tahapary moet aardig puzzelen voor het uitduel met de lijstaanvoerder van de derde klasse B, DHC. Mark Provoost is een vraagteken, Jos Erades, Barry van der Stel en Jean-Paul van der Weele zijn er niet.
  Een compleet MZC’11 ontvangt zaterdag 23 maart Yerseke, de nummer vier van de tweede klasse E. De Zierikzeese ploeg staat in het rechterrijtje waar de onderlinge verschillen nog altijd erg klein zijn. Bruse Boys gaat naar het Goese SSV’65, een oude ploeg van trainer Marco Groeneveld. Perry Potappel en Martijn Lindhout zijn geblesseerd.

  Bron: Wereldregio: http://www.wereldregio.nl/2019/03/22/nog-een-lastige-wedstrijd-voor-duiveland/#more-127474